Flygplatsen
Publicerat den

Sitter och väntar på att checka in nu. Vi kom hit runt 3 för jag behövde  fixa tillfäligt pass för mitt var inte klart, så a. Men har varit här i 10år känns det som men har varit på starbucks så jävla gott asså men snart när vi checkat in och så så ska jag in på victoria secret!
 
 


Åka snart
Publicerat den

Ska snart åka till Arlanda. Men var i skolan för kanske en timme sen och sa hejdå till alla, så de var bra. Men nu så ska jag kolla min packning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Inspiration
Publicerat den

 


Godmorgon
Publicerat den

Godmorgon!

Vaknade för kanske 1timme sen, ska inte till skolan idag för som sagt ska jag till turkiet, mitt plan går på kvällen men vi hade tänkt åka runt 12.00 för vi ska äta, hämta pass och typ in på VS. Om ni vet någon bra lukt på en body splash så är det bara kommentera. Men fick iaf just veta att vi skulle ha internet på rummet också så kommer bli lite inlägg då och då, men om ni vill se vad jag gör så kan ni alltid börja följa mig på instgram: flizoo heter jag där! Puss.
Fotot e tagget av My!
 


Packat
Publicerat den

Igår som kom andrea hit och hjälpte mig och packade, eftersom jag ska till Turkiet. Men tog inte med mig så mycket för ska köpa massa saker där nere. 
Idag så har jag iaf inte gjort så mycke. Bara fotat lite med min syrra och hennes kompis, men hade tänkt att fråga om andrea ville med ut och springa sen. 
 
 


Turkiet
Publicerat den

Tänkte berätta lite om turkiet. 
Jag ska iaf till turkiet på måndag,och då ska jag åka med mamma hennes kille och hans dotter, så de blir nice. Vi ska till Alanya men kommer inte ihåg vad hotellet ligger men tror det var 80m till centrum eller något sånt, men det kommer inte finnas internet på rummet bara i lobbyn kommer endå kunna blogga då o då på mobilen för jag kommer inte ta med mig datorn för det kommer bara ta massa plats och kilon och jag ska köpa en hel del där nere! Men vi kommer iaf åka runt 23-24 på natten på måndagen så man kan sova på flygget sen kommervi landa runt halv 6 på tisdagen och då kommer vi till hotellet runt 8,så då kommer jag ligga vid poolen och typ sova, haha!
 
 
 
 


Början!
Publicerat den

Hade tänkt att börja om på nytt! Har haft två andra bloggar med kompisar men dom har inte bloggat så då var de inge kul att ha den bloggen tillsammans, men nu kommer jag satsa mycket på den här så kommentera massor! Om ni gillar bloggen fortsätt kolla in den ♥.